Răzvan Lucescu, prima reacție după despărțirea de Al Hilal: “Vom vedea pe viitor ce va fi”

Răzvan Lucescu. Sursa: Profimedia

Răzvan Lucescu (52 ani), a fost demis în acest sezon de Al Hilal după înfrângerea cu penultima clasată, Damac, scor, 0-1.

Liber de contract după despărțirea de Al-Hilal, tehnicianul român nu duce lipsă de oferte, Răzvan Lucescu este pe lista celor de la Fenerbahce (VEZI AICI). Cu toate acestea Lucescu Jr. a mărturisit că vrea să facă o pauză de la “sportul rege” și să petreacă mai mult timp alături de familie.

“Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine.

profimedia 0488624870 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important”, a declarat Răzvan Lucescu pentru playsport.ro

Răzvan Lucescu a reușit performanța de a cuceri campionatul din Arabia Saudită, Cupa Regelui și Liga Campionilor Asiei în sezonul precedent.

Citește și VIDEO | Sondaj FIFA. Cine a fost mai bun: Gică Hagi la Galatasaray sau Alexandro de Souza la Fenerbahce? Unde se votează