„Războinicul luminii” vrea să extermine coronavirusul! Încă trei orașe primesc sprijin total din partea lui Becali

„Luptăm pentru România” este campania lansată de trustul Realitatea care te indeamnă să iei atitudine și să te implici activ în lupta împotriva coronavirusului. Oameni de afaceri din România au răspuns apelului nostru și s-au hotărât să ajute. Printre cei care au răspuns inițiativei lansate de Realitatea se numără Gigi Becali și Cristi Borcea, care împreună au decis să ajute spitalele cu bani și produse medicale.

România e tot mai afectată de pandemia de coronavirus, iar doctorii cad pe rând pradă virusului ucigaș. Până în prezent, în România au fost depistate 906 persoane cu COVID-19, iar mai multe unități spitalicești au fost închise deoarece personalul medical s-a infectat cu SARS-CoV-2 din cauza lipsei de echipamente de protecție.

Gigi Becali pare în clipa de față omul de afaceri cel mai implicat în combaterea răspândirii noului coronavirus. Latifundiarul din Pipera a donat către mai multe spitale din România echipamente în valoare de 200.000 de euro și nu se oprește aici. Patronul FCSB anunță că a format o echipă de lucru care se va ocupa cu procurarea celor necesare bătrânilor.

„Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza coronavirusului. Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Pitești și Caracal. Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie. Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măști, calculatoare, mobilier, combinezoane și tot ce le trebuie, dar trebuie să înțeleagă și ei că sunt și eu om, nu robot. Nu pot răspunde în permanență la telefoane.

Managerii de spitale nu mai stau nici ei după Guvern și au început să mă contacteze pe fiecare zi. Însă trebuie să facem ceva și pentru bătrănii de la noi din țară. Am format o echipă din oamenii mei, iar aceștia se ocupă de tot. Le vor duce la bătrâni tot ce le trebuie. Cu această carantină situația o să fie din ce în ce mai grea. Nu mă interesează ce o să se mai spună de mine, dar trebuie să ajutăm de urgență spitalele din România. Nu îmi mai stă deloc capul la fotbal, la revedere. Doar Dumnezeu știe când ne vor relua activitatea. Nu vreau să ajungem ca în Spania și Italia. Trebuie să ne salvăm cetățenii”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Citește și ♦ VIDEO | Iohannis, noi măsuri de ajutorare pentru români! Cine poate beneficia și de când se aplică