RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

,,Război” total între Becali şi Talpan: ,,Vei pierde pe rând toate procesele! A împărţit suporterii în două”

FCSB II va juca sâmbătă, de la ora 15:00, în compania rivalilor din Ghencea, de la CSA Steaua, într-un meci din Liga a 3-a.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, se arată foarte încrezător în forţa echipei sale şi este de părere că satelitul din Liga a 3-a va învinge în confruntarea de sâmbătă.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Becali anunţă că s-a ajuns la acest conflict din cauza lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, Becali spuen că omul de la CSA a împărţit suporterii în două.

Voi știți cât am suferit eu în perioada aia? (când a fost condamnat – n.r.) Eu nu spun că Dumnezeu mi-a făcut acum dreptate, știți când simt că mi se face dreptate? Mâine, la meciul ăla din Ghencea.

Acolo e munca și sudoarea lui Gigi Becali. Acolo unde joacă mâine Oprița, Gigi Becali a băgat banii familiei sale, dar stai liniștit, nea Talpane, că vei pierde pe rând toate procesele.

talpan

Omul ăsta e plin de răutate și el a împărțit suporterii în două. E bine, Talpane, că acum ne luptăm steliștii între noi? Să te duci mâine la meci și să îți privești opera. Meciul ală se joacă din cauza lui Talpan. Când Becali băga banii familiei în Ghencea, Talpan nu scotea o vorbă. Eram bun atunci pentru ei?

Foarte bine, să își aducă și ei artileria grea la meci. Am văzut că au spus că vine Victor Pițurcă la meci, dar poate le dă ăla mic al meu trei goluri și îi liniștim de tot. O sa vă vadă Dumnezeu, nea Talpane.”, a declarat Gigi Becali, înaintea meciului cu CSA Steaua.

GigiBecali1

Citeşte şi EXCLUSIV | Reacția spumoasă a lui Gigi Becali după decizia instanței: „S-a făcut infractorul curat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare