EXCLUSIV | Reacția spumoasă a lui Gigi Becali după decizia instanței: “S-a făcut infractorul curat”

Fostul parlamentar a fost extrem de bucuros pentru hotărârea luată astăzi care îi anulează trecutul de condamnat penal.  

Gigi Becali nu s-a ferit să continue atacul la procurorii care au cerut în trecut pedepse aspre în cazul său.

“S-a făcut infractorul curat! Aș putea reveni în politică, dar nu mai face Gigi Becali greșeala asta. Că apoi vine de la DNA un dosar penal că am spălat niște bani. Astea toate au apărut din cauza invidiei, a răutății, a dușmăniei față de mine.

Orice om dacă era reabilitat nu țineați cont. Dar pe mine m-au sunat toate televiziunile. Au ajuns unii invidioși pe dragoste, <<De ce te iubesc românii?>> și atunci mi-au făcut un dosar penal”, au fost vorbele lui Gigi Becali, în exclusivitate la Realitatea Plus. 

gigi-becali-fcsb

Acesta a mărturisit cum va acționa pe viitor dacă se va lovi de situații asemănătoare.

“Eu cand am fost audiat la reabilitare, am zis <<Uite, știți ce?? M-am învățat minte, mie dacă îmi fură cineva mașina le dau eu cheia să nu cumva  cumva pușcărie>>. M-au condamnat că eram la bar și am băut cafea cu hoții.  

La a doua condamnare, m-au acuzat de complicitate, că am negociat să mă îmbogățesc. Am zis că de acum încolo dacă statul face afaceri cu mine o să negociez să pierd eu bani”, a mai insistat omul cu banii de la FCSB. 

 CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, reabilitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Ce drepturi şi-a recăpătat patronul de la FCSB