RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Raul Cătinaș dă cu pumnul și pe Facebook! ”Poate îți fac o vizită și îți scot vaccinul ăla din tine pe ochi afară”

Cunoscut luptător de kickboxing, Raul Cătinaș (32 ani), a avut un conflict mai aprins pe o rețea de socializare cu un utilizator.

Debutul său în celebra promoție de kickboxing Glory trebuia să aibă loc pe 30 ianuarie. Însă, a fost anulat din cauză că Raul Cătinaș s-a infectat cu coronavirus. Astfel că, a postat un mesaj în care critica măsurile de prevedere a răspândirii cu acest virus luate în România.

Însă a primit un comentariu ironic din partea unui internaut care l-a scos din minți pe luptătorul de 32 ani: „Tu dă cu pumnul, nu pune întrebări, că nu e de tine”

ggg

„Vezi că ești nesimțit și poate îți fac o vizită și îți scot vaccinul ăla din tine pe ochi afară. Dă-te în m**ții tăi de sclav și vezi cum vorbești cu mine că îți arăt eu ție pumni și minte! Intri pe pagina mea să mă jignești, lepră împuțită! Stai dracu în banca ta că nu ți-am avut treaba, nu mă provoca să ți-o am!”, a fost replica dură și directă a lui Raul Cătinaș, pe Facebook, la adresa internautului.

jjj

Conflictul din mediul online care a avut un schimb de câteva replici a fost până la urmă șters de către luptătorul de kickboxing din secțiunea de comentarii a respectivei postări.

kkk

CITEȘTE ȘI –>> Derapaj incredibil al unui sportiv român, la adresa adversarului său: „Dacă îi dau una-n freză, îi sar și capul, și paleta”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare