RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cine este persoana care vrea să salveze Dinamo din haosul creat de spanioli: “Dacă mă caută cineva din club, răspund sigur!”

Situația de la Dinamo a scăpat total de sub controlul acționarilor spanioli, iar clubul din Ștefan cel Mare are probleme atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar!

Formația din Ștefan cel Mare stă pe un butoi cu pulbere în aceste momente, iar antrenorul Cosmin Contra se pare că a decis să plece de la echipă din cauza problemelor financiare ale clubului. “Guriță” ar putea da startul plecărilor de la echipă, deoarece potrivit presei din Spania, dar și a celei din Polonia, Borja Valle și Janusz Gol își doresc și ei să părăsească clubul după doar câteva luni.

Nu toate lumea fuge însă de noul proiect de la Dinamo, iar un fost antrenor din Ștefan cel Mare spune că ar lua în calcul o eventuală revenire la echipă, în cazul în care i se va propune ceva concret.

Tehnicianul italian, Dario Bonetti, a mărturisit că îi este dor de România și ar fi tentat să accepte o ofertă de la Dinamo, asta doar dacă va fi contactat de cineva din cadrul clubului. Bonetti nu înțelege cum s-a ajuns în această situație la echipă și este de părere că fără bani nu poți realiza absolut nimic.

bonetti

“Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale. Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită, dar fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă. 

Citește și Veste proastă pentru Dinamo! Unul dintre jucătorii importanți ai echipei vrea să plece din cauza problemelor de la club 

Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi. Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Dacă mă caută cineva din club, răspund, sigur!, a spus Dario Bonetti pentru Pro X.

Antrenorul italian a mai fost în două mandate pe banca celor de la Dinamo București. Primul contact cu fotbalul din România l-a avut în anul 2009, Bonetti fiind tehnicianul de pe banca “câinilor” în “Miracolul de la Liberec”. Cea de-a doua aventură a lui Bonetti la Dinamo a fost în anul 2012, moment în care italianul l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Dario Bonetti a câștigat Cupa, respectiv Supercupa României în anul 2012 cu Dinamo București.

Citește și FCSB are cale liberă spre atacantul dorit în trecut de Gigi Becali! Cine este jucătorul care a surprins Liga 1 cu evoluțiile sale

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare