EXCLUSIV | Mihai Iosif, elogiat de fostul președinte al unui club din Liga I: “Eu l-aș fi ținut antrenor de prima dată”

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a fost lăudat de Iuliu Mureșan. Fostul conducător al clubului ardelean este de părere că Iosif merită să antreneze prima echipă a clubului giuleștean.

Lupta din Liga a 2-a, la promovare, este foarte strânsă. Vreau să-l remarc pe antrenorul Rapidului, Mihai Iosif. A avut rezultate bune și prima dată când a fost antrenor la echipa mare, are și acum. Plus, că este și simpatic așa. E un om plăcut și văd că e și carismatic. Probabil că știe cum să se apropie de jucători, cum să vorbească cu ei.

Rapid bucurie

Eu l-aș fi ținut antrenor al echipei mari de prima dată, de când l-am văzut prima dată. Îmi cer scuze, dar nici nu auzisem de el, dar mi-a plăcut din prima, iar în al doilea mandat de principal confirmă. Clar, nu trebuie schimbat. Sigur se pricepe și știe cum să țină jucătorii aproape de el. Am văzut că recită și poezii. E simpatic și e și profesionist”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

iuliu muresan

Miercuri Mihai Iosif a semnat prelungirea contractului, scadent în vară. Noua înțelegere se întinde pe o perioadă de un an și jumătate. Mihai Iosif a ocupat banca tehnică a Rapidului, ca antrenor principal, în zece meciuri. Palmaresul este de șapte victorii, o remiză şi două înfrângeri. De asemenea, a fost “secundul” lui Nicolae Grigore în alte cinci confruntări ale acestui sezon. Rapid va evolua joi, de la ora 16:30, în deplasare, cu ASU Poli Timişoara, în etapa a doua a play-off-ului de promovare în Liga 1.

watermarked mihai iosif 2

Citește și Mihai Iosif și-a prelungit contractul cu Rapid: “Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine”