Răduță, dezvăluiri incredibile din era Negoiță: „Mi-am luat șapca și am dat cu ea de pământ!”

ionut-negoita-dinamo

Gabriel Răduță a rememorat un episod greu de imaginat din perioada în care era șef al Centrului De Copii și Juniori al lui Dinamo.

Ajuns la 52 de ani, Răduță a povestit cum a mers la Negoiță pentru a discuta problemele de la Centrul De Copii și Juniori al lui Dinamo, iar acesta l-a ignorat total.

„Ruptura a fost generală, a domnului Negoiță, adică a spus că nu-l mai interesează, inclusiv de Centrul de Copii și Juniori…A zis de vreo doi – trei ani asta, cam așa…

Atunci nu prea am mai comunicat, doar miercuri, când mergeam și jucam fotbal cu toții. Eu tot îi spuneam tot felul de lucuri despre Centru și el vorbea despre polistiren, pe cuvântul meu de onoare.

Aveam probleme, nu aveam cu cine să vorbesc la club despre lipsuri și m-am dus la el. i-am spus: Domnule Negoiță! Vă rog să mă ascultați cinci minute, că am mari probleme la Centru.

Am început să vorbesc, și vorbeam, și vorbeam, dar el se uita prin mine, era cu gândul în altă parte. La un moment dat vine un băiat, acolo la meciul de fotbal de care vă vorbeam, unul care era de pe șantier, și după ce tot vorbesc vreo jumătate de oră, Negoiță zice: Auzi, Costine – așa îl cheamă pe băiatul respectiv – cât e metrul de polistiren și BCA (n.red- Beton celular autoclavizat)? Atunci mi-am luat șapca și am dat cu ea de pământ!”, a spus Gabriel Răduță, potrivit ProSport.

gabi raduta

Clubul Dinamo a fost preluat, săptămâna aceasta de spaniolul Cortacero. Acesta i-a convocat pe suporterii acționari ai lui Dinamo la o discuție, care urmează să aibă loc în perioada imediat următoare.

Citește și • VIDEO | Un nou ȘOC în sferturile Ligii Campionilor! ”Cetățenii” lui Guardiola, eliminați de Lyon!