Radu Drăgușin, cel mai sincer interviu! Cine e mai tare dintre Messi și CR7

Radu Drăguşin tocmai şi-a prelungit contractul cu italienii de la Juventus Torino, pe o perioadă de 4 sezoane.

Deşi a fost pe lista mai multor cluburi importante din Europa, Drăguşin a semnat cu Juventus o înţelegere până în anul 2025.

Într-un interviu amplu acordat pentru o emisiune difuzată de PRO TV, Radu Drăgușin a vorbit în premieră despre începuturile sale la Juventus Torino, cum este să fie coleg cu Cristiano Ronaldo și despre experiența de la Euro 2021 cu România U21.

radu dragusin andrea pirlo juventus profimedia 0587008112 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images)

”Am intrat neîncălzit și am fost foarte emoționat, dar a fost un moment special pentru mine și nu o să îl uit niciodată. Am încercat să nu îmi arăt emoțiile, antrenorul mi-a zis să joc calm, liniștit și să fac ceea ce știu.
Antrenamentele sunt foarte intenste și dure, băieții bagă piciorul ca să zic așa, dar doar așa poți să ajungi cel mai bun!”, a declarat Drăgușin, legat de momentul debutului său pentru Juventus, într-un meci de UEFA Champions League cu Dinamo Kiev, câștigat cu 3-0.

RaduDragusin
Sursa Foto: Profimedia Images Radu Drăgușin

”Antrenamentul are o oră și jumătate, dar înainte și după se stă foarte mult în sala de forță. După antrenament se face recuperare, masaj. Nu aș spune chiar 10 ore. Azi am ajuns la 10 și jumătate la antrenament și acum este 4. Am terminat. Nu mă duc în oraș, mă duc acasă și mă odihnesc. E un program foarte bine stabilit. Trebuie să ai un program foarte bine stabilit și să nu ieși din el”, a mai spus fundașul de 19 ani despre ce trebuie să facă pentru a fi la Juventus.

dragusin ronaldo

Întrebat pe cine preferă între cei doi mari rivali, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, Drăgușin a replicat fără să ezite: ”Nu este foarte mult de discutat aici. Cristiano Ronaldo e cel mai tare”.

Radu Drăguşin a strâns în total patru meciuri pentru echipa mare a lui Juventus, în toate competiţiile.

CITEȘTE ȘI –>> Andrea Pirlo, bucuros că Radu Drăgușin a semnat prelungirea cu Juventus: ”Un jucător de mare perspectivă”