Andrea Pirlo, bucuros că Radu Drăgușin a semnat prelungirea cu Juventus: ”Un jucător de mare perspectivă”

Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images) Radu Drăgușin

Radu Drăguşin tocmai şi-a prelungit contractul cu italienii de la Juventus Torino, pe o perioadă de 4 sezoane.

Deşi a fost pe lista mai multor cluburi importante din Europa, Drăguşin a semnat cu Juventus o înţelegere până în anul 2025.

profimedia 0583300843 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images Radu Drăgușin

Antrenorul Andrea Pirlo a vorbit și el despre fundașul de 19 ani pe care l-a debutat în prima echipă și care tocmai și-a prelungit contractul cu ”Bătrâna Doamnă”.

”Sunt bucuros că Drăgușin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă.  Poate progresa enorm și era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor”, a declarat Pirlo la conferința de presă dinaintea meciului Juventus – Genoa.

radu dragusin debut 1 juventus dinamo kiev

4 meciuri a strâns în total Radu Drăguşin pentru echipa mare a lui Juventus, în toate competiţiile. Noua înțelegere prevede și o creștere substanțială a contractului, de la 500.000 euro în primul an al contractului și poate ajunge la aproape 1.000.000 euro pe sezon, informeaza Gazzetta dello Sport.

Următorul meci al lui Juventus este cu Genoa, în etapa a 30-a din Serie A, iar românul a fost inclus în lotul pentru meciul de duminică.

CITEȘTE ȘI –>> Reacţia lui Radu Drăguşin, după ce şi-a prelungit contractul cu Juventus: ,,Acum este timpul să demonstrez”