RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rădoi spune lucrurilor pe nume: ”Sfârșitul filmului e mereu tragic când mergi la FCSB”

Mirel Rădoi a vorbit despre tehnicienii care ajung pe banca FCSB-ului și se plâng de felul în care Gigi Becali se implică la echipă.

Anul acesta, formația din Capitală a avut patru antrenori: Mihai Teja, Bogdan Andone, Vergil Andronache și Bogdan Argeș Vintilă.

Selecționerul naționalei U21 este de părere că toată lumea știe care este situația vicecampioanei, iar tehnicienii care ajung pe banca roș-albaștrilor nu ar mai trebui să se plângă.

“Bogdan (n.r. Andone) e prietenul meu, la fel ca Mihai (n.r. Teja), ca Dică, dar deja pare că intrăm într-un film serial. Cu episoade, dar sfârşitul îl ştim, e acelaşi.  Tragic. Pentru ei. În momentul de faţă ştii foarte bine unde te duci. Când naşul (n.r. Gigi Becali) iese la televizor şi spune ”cine vine, ştie la ce să se aştepte” nu are rost să ieşim după aceea să ne plângem. Pentru mine discuţiile sunt clare.

În momentul în care îţi spune “vii şi accepţi ce vreau eu, bine, nu accepţi, nu vii”. Atunci nu are rost să mai spunem după ce s-a întâmplat când de fapt se bănuia dinainte, dar a ascuns într-un fel lucrurile astea. Chiar dacă sunt prietenii mei am curajul să le spun că nu trebuie să se mai plângă. În momentul când acceptă ştiu deja pentru că patronul nu s-a mai ascuns şi le-a spus-o foarte clar” a declarat Mirel Rădoi pentru TelekomSport.

radoi

Citește și Rădoi sare în apărarea lui Contra: ”Cum de ne permitem? Nu vrem binele naționalei!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare