RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rădoi sare în apărarea lui Contra: ”Cum de ne permitem? Nu vrem binele naționalei!”

Mirel Rădoi s-a săturat ca selecționerul echipei naționale să fie criticat și le răspunde constestatarilor lui Contra.

Selecționerul naționalei U21 crede că ”Guriță” ar trebui să primească mai mult respect. Rădoi este de părere că fotbalul românesc este reprezentat de Cosmin Contra, iar acesta trebuie susținut de toată lumea.

”Cum de ne putem permite cu toţii să vorbim despre antrenorul echipei naţionale ca şi cum ar fi aproape oricine? Ca şi cum ar fi indiferent ce antrenor din orişice ligă. Până la urmă este unul singur şi el este numit. El este în continuare şi va trebui să fie susţinut, indiferent că îmi place de X sau de Y, că poate eu aş vedea pe altcineva sau pe el, contează mai puţin lucrurile astea.

Noi trebuie să înţelegem că până la urmă el reprezintă fotbalul românesc. El trebuie să fie susţinut până în momentul când nu va avea şanse. Atunci poate să spună oricine despre el că este valoros sau nu, că a fost oportună venirea lui sau nu. Noi trebuie să îl susţinem. Pentru că dacă noi venim împotriva lui, e clar că noi nu vrem binele echipei naţionale. Nu vrem binele fotbalului românesc. Nu înţeleg de unde această campanie pornită împotriva lui” a declarat Mirel Rădoi pentru TelekomSport.

mirel radoi

Vezi și VIDEO | ”Regele”, înapoi la echipa națională? ”Lăsați publicul să aleagă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare