RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rădoi, avertisment pentru Camora: „Mie nu-mi plac lucrurile astea! Eu apreciez seriozitatea”

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora (33 de ani), a obținut cetățenia română și implict dreptul de a fi convocat la naționala României.

Mirel Rădoi îl apreciază mult pe jucătorul portughez și tocmai de aceea i-a cerut acestui să rămână serios. Selecționerul făcând trimitere în felul acesta la momentul în care fotbalistul a cântat imnul național în direct la un post de televiziune.

În urmă cu doar câteva zile, Camora a acceptat să recite câteva versuri din imnul „Deșteaptă-te, române!”, în direct la tv. Fundașul formației clujene s-a descurcat onorabil în opinia celor prezenți în platoul emisiunii, dar acest gest pare că nu i-a picat foarte bine selecționerului, Mirel Rădoi. Acesta i-a transmis fotbalistului că aceste gesturi nu sunt pe placul lui și că dorește să rămână serios și să își continue evoluțiile bune de la club.

„Am văzut că a început să cânte imnul la televizor. Mie nu-mi plac lucrurile astea! Eu apreciez lucrurile serioase. El trebuie să continue evoluțiile bune de la club. Dar da, din punct de vedere psihologic, ar putea să debuteze cu Islanda, pentru că a jucat multe meciuri la nivel înalt”, a declarat Rădoi la ProX.

Mario Camora poate fi o variantă pentru prima reprezentativă pe un post cu probleme, cel de fundaș stânga, acolo unde îi va avea concurenți, pe Alin Toșca (folosit în partida cu Irlanda de Nord), Nicușor Bancu (cu Austria) și Florin Ștefan (neutilizat în cele două meciuri din Liga Națiunilor).

Citește și • Reacția lui Prunea după apariția primelor cazuri de infectare cu coronavirus la FCSB: „Era clar…”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare