”Puriul”, optimist după tragerea la sorți pentru EURO 2020! Pariul lui Mircea Rednic

Tricolorii au fost repartizați în grupa F de calificare pentru EURO 2020, alături de Franța, Suedia, Norvegia, Malta și Insulele Feroe.

Mircea Rednic a vorbit astăzi la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj despre cum a reușit echipa națională calificarea la EURO 1984. România a câștigat atunci o grupă cu Italia, Suedia, Cehoslovacia şi Cipru:

“Când ne-am calificat la Campionatul European din Franţa 84, aveam vreo şansă cu campioana mondială în grupă, Italia? Câştigase campionatul în 82, în Spania, ne dădea cineva vreo şansă? Şi am terminat pe primul loc. Şi era şi Suedia în grupă, ţin minte golul lui Cămătaru pe Rasunda. Ar fi o surpriză să trecem de grupa asta, ţinând cont că ai Spania, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Am văzut o Spanie care în grupă a defilat şi la Campionatul Mondial nu prea i-am văzut. Nu avem un Cămătaru în echipă, dar îl avem pe Ţucudean!”a declarat Rednic la conferința de presă, fiind un apropo legat de șansele de calificare.

mircea rednic 1

Citește și Rednic şi-a pierdut răbdarea: „Nu realizează că sunt la Dinamo!”

”Puriul” a răspuns și la declarația lui Mircea Lucescu în care spunea că şi-ar fi dat demisia dacă naţionala Semilunei ar fi căzut cu România în grupă.

“Când a spus-o? Înainte de tragere sau după? După? Ok.”, a glumit Rednic.

Citește și EXCLUSIV | Un fost președinte al lui Dinamo pariază pe Mircea Lucescu! ”Vă spun asta sigur!”

Dinamo va întâlni, marți, de la ora 20:00, campioana României, CFR Cluj, într-o etapă intermediară a Ligii 1. În tur clujenii s-au impus cu scorul de 3-1 în Gruia.