Rednic şi-a pierdut răbdarea: “Nu realizează că sunt la Dinamo!”

La şase puncte în urma locurilor de playoff şi cu o singură victorie de când a preluat echipa, Mircea Redic şi-a pierdut răbdarea. Înaintea meciului cu liderul CFR Cluj, antrenorul dinamovist s-a declarat încă o dată dezamăgit de jucătorii din lot.

Rednic crede că jucătorii din lot aveau toate motivele să demonstreze că merită să rămână la Dinamo chiar şi după schimbarea antrenorului.

”Când văd că presa te face praf, n-ai reacție, când suporterii spun că nu ai valoare nici de Divizia B, n-ai reacție, când vine antrenorul si spune că are cel mai bun lot, n-ai reactie, când vine antrenorul si spune că face curățenie, n-ai reacție, când vine antrenorul și pune prima pe masă, n-ai reactie, atunci e normal că te superi și te gândești, băi, băieții ăștia ce vor? Eu nu știu ce gândesc, nu pricep la ce club sunt”– a declarat Rednic.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani este însă convins că va prinde un loc de playoff cu Dinamo. Rednic aşteaptă o reacţie pozitivă de la jucătorii săi chiar la duelul cu CFR Cluj din Ştefan cel Mare.

Şi Dan Nistor le-a transmis un mesaj coechipierilor:

“Să fim din nou în playout ar însemna o nouă pagină neagră în istoria acestui club şi nu vreau să se mai întâmple asta. Să ai şansa să fii la acest club şi să nu profiţi de ea este destul de grav. Mulţi când nu vor mai fi aici îşi vor da palme în cap şi îşi vor aduce aminte că le-am spus asta” – a spus căpitanul lui Dinamo.

Dinamo – CFR Cluj se va juca mâine, de la ora 20:00.