Puljic, dedicație de dragoste pentru Dinamo! “Este cel mai bun club din România, merită să fie pe podium”

Fundașul croat Ante Puljic are obiective ambițioase după revenirea la Dinamo. Puljic este anunțat titular în meciul de vineri cu FC Voluntari, din etapa a 11-a a Ligii 1.

Puljic (31 de ani) a venit de la echipa saudită Al-Faisaly și vrea să joace în play-off cu Dinamo.

Fundașul central croat a fost integralist în meciul de Cupă cu UTA Arad, câștigat de ‘câinii roșii’ cu 3-1.

Meciul de mâine cu Voluntari nu cred că va fi ușor chiar dacă toți se vor aștepta la asta, fiind ei pe ultimul loc. Eu cred că trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a câștiga acest meci, avem nevoie de cele trei puncte, avem nevoie de această victorie pentru a câștiga încredere, pentru a urca în clasament, sper că vom reuși să câștigăm.

Este foarte frumos să mă întorc la Dinamo. Din primul minut în care am venit aici mi-a plăcut această echipă, m-am simțit bine în România, în București. Dacă te uiți la rezultate, ele nu sunt ceea ce fanii așteaptă, dar în ultima lună am început să jucăm mai bine, să adunăm puncte și sper că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul: play-off-ul.

Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai bun club din România și pentru că Dinamo merită să fie pe podium mereu în Liga 1. Pentru noi este important să ajungem în play-off și apoi totul este posibil. Am spus că Dinamo este singurul club la care pot juca în România“, a spus Ante Puljic, în cadrul unei conferințe de presă.

Ante Puljic

Dinamo ocupă locul 10 în clasament și are șansa perfectă să ia trei puncte împotriva unei echipe în degringoladă. FC Voluntari are 5 eșecuri la rând.

Dinamo – FC Voluntari se joacă vineri, 27 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

clasament dinamo 2

CITEȘTE ȘI -> Uhrin își avertizează jucătorii: „Trebuie să reparăm greşelile făcute”