Uhrin își avertizează jucătorii: “Trebuie să reparăm greşelile făcute”

Dinamo întâlnește vineri ultima clasată din Liga 1, FC Voluntari. Antrenorul ‘câinilor roșii’, Dusan Uhrin, și-a avertizat jucătorii cu privire la importanța acestui meci. Dinamo vrea să se apropie de zona play-off-ului.

Dinamo – FC Voluntari se joacă vineri, 27 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 11-a din Liga 1.

Uhrin și-a avertizat jucătorii să nu se gândească la meciul cu FCSB din runda următoare.

Dinamo ocupă locul 10 în clasament și are șansa perfectă să ia trei puncte împotriva unei echipe în degringoladă. FC Voluntari are 5 eșecuri la rând.

clasament dinamo 2

Este foarte dificil pentru noi deoarece în 6 zile jucăm 3 meciuri, pentru jucători nu este bine, am călătorit mult, acum ne așteaptă un nou meci greu, jucăm acasă și trebuie să ne luptăm mai mult decât am făcut-o cu Astra, pentru noi este un meci foarte important, nu vreau să schimb prea mult în primul 11, dar vom vedea mâine dimineață cum sunt fotbaliștii și dacă sunt pregătiți să joace.

Nistor face mereu diferența în echipa noastră și sper să fie pregătit înainte de fiecare meci, este cu adevărat important pentru noi. Nu vreau să schimb tactica, dar nu știu cine va fi pregătit, mai avem 24 de ore.

Noi suntem în fiecare zi împreună și atmosfera este bună. Atmosfera nu a fost prea bună după meciul cu Astra deoarece am pierdut meciul pe mâna noastră. Trebuie să reparăm greșelile făcute deoarece este foarte important pentru noi. N-am jucat superfotbal cu Astra, dar am jucat bine.

Dacă cineva ar aștepta meciul cu FCSB, sigur nu ar juca mâine. Credeți-mă! Avem meci cu Voluntari. Acum nu pot să vă spun nimic despre FCSB pentru că nu îmi pasă acum de ei. Noi jucăm acasă acum și trebuie să facem totul pentru cele 3 puncte“, a spus Dusan Uhrin, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul lui Dinamo a anunțat că Popa și Sin nu sunt pregătiți să joace mâine seară, dar va reveni Mrzljak.