RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prunea spune lucrurilor pe nume: ”Nu ne comparăm cu CFR, FCSB sau Craiova! Atât se poate!”

Florin Prunea a dezvăluit că prioritatea numărul unu pentru Dinamo, în momentul de față, este obținerea licenței pentru sezonul viitor.

„Câinii” au nevoie de bani pentru a-și achita datoriile, iar orice transfer care poate aduce bani în visteria clubului este luat în calcul de oficialii grupării din Ștefan cel Mare.

”Nu avem ce să facem, noi trebuie să supraviețuim. Asta este situația. Suntem departe de echipele din zona superioară. Nu putem să ne comparăm. Atât se poate în momentul de față la noi. Nu ne comparăm cu Cluj, Craiova, FCSB. Asta este situația la noi. Trebuie bani, investiții, ca să ne bate cu ei acolo.

Pentru noi lucrurile sunt extrem de clare și trebuie să mergem înainte. Orice ofertă vine trebuie să o luăm în seamă, pentru că nu trebuie să avem probleme cu licența și să nu putem participa în Liga 1, sezonul viitor. De la locul 7 în jos, toată lumea se va bate la retrogradare. Este o presiune fantastică. Nu o să fie simplu pentru nicio echipă”, a spus Florin Prunea.

Dinamo s-a despărțit de curând de Dan Nistor, care a plecat la Craiova pentru 275 de mii de euro, iar acum „câinii” negociază transferul lui Denis Ciobotariu, la campioana CFR Cluj, în schimbul căruia ar urma să primească 150 de mii de euro.

Citește și ♦ VIDEO | Al-Hilal, în semifinalele Cupei! Emoții în prelungiri pentru echipa lui Răzvan Lucescu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare