Prunea îl atacă pe Răducioiu după ultimele declarații: “A mai făcut el o tâmpenie și ne-a băgat în gura lumii!”

După ce fostul atacant al primei reprezentative a României, Florin Răducioiu, a surprins pe toată lumea în momentul în care a vorbit despre o evoluție ciudată a colegilor săi în meciul cu Spania din 1996, un alt „tricolor” a ieșit în față și a ținut să îl contrazică pe acesta!

România a fost acuzată de blat de către bulgari, după ce a pierdut meciul de la Campionatul European din 1996, cu scorul de 1-2 contra Spaniei. După un turneu de excepție făcut în anul 1994, Generația de Aur nu a reușit să treacă de grupa de la EURO, cedând în toate cele trei partide disputate în cadrul turneului din Anglia.

După Ilie Dumitrescu, acum a venit și rândul altui component al Generației de Aur a României să vină cu o serie de declarații în ceea ce privește acel meci. Florin Prunea, fostul portar al primei reprezentative tricolore mărturisit că nu este pentru prima dată când Răducioiu vine cu astfel de dezvăluiri eronate, care nu fac altceva decât să știrbească reputația jucătorilor români din acea perioadă.

raducioiu

A mai făcut Radu (n.r. Florin Răducioiu) o tâmpenie, ne-a mai băgat în gura lumii. Am dormit bine după acel meci, am pierdut în minutul 87, 88. Eu nu am simțit nimic. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Pentru Spania a fost un meci de totul sau nimic. La final a fost un scandal, am fost înjurat de Zubizarreta, n-a vrut să dea mâna cu mine. Nu știu ce l-a apucat pe Radu, sincer, dar el mai are momente d-astea. Noi veneam după două înfrângeri, nu mai aveam nicio șansă. Eu mi-aș fi dorit să meargă Bulgaria mai departe. De ce să fim supărați? Aveam relații bune cu bulgarii, Stoicikov avea relații bune cu noi. N-am simțit nimic necurat cu Spania.

Citește și Dezvăluirile lui Răducioiu după ce „Generația de Aur” a fost acuzată de blat: „Asta m-a pus pe gânduri”

Eu îmi cunosc colegii de generație, am petrecut mai mult timp cu ei decât cu familia. Pe Radu îl mai ia gura pe dinainte, dar nu ai cum să te superi pe el. El este exact ca în urmă cu 30 de ani. Când are ceva de spus, el spune, dar sunt momente când nu își găsește cuvintele. Eu sunt sigur că nu o să mai zică absolut nimic dacă o să îl întrebați acum. Pe mine nu m-a deranjat și sunt sigur că nici pe colegii mei nu i-a deranjat. Radu a fost unul dintre cei mai buni atacanți ai României, dădea maxim tot timpul. Repet, nu am simțit nimic”, a spus Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și Un membru al Generației de Aur intervine în scandalul de blat de care România este acuzată: „Nu pot să cred așa ceva!”