Propunerea pe care Becali i-a făcut-o lui Cătălin Moroșanu: „Mi se ridicau figurile la cap”

cătălin-moroșanu-gigi-becali-fcsb

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a dezvăluit că Gigi Becali, patronul FCSB, a dorit la un moment dat să-l ia alături de el.

În 2018, Becali i-a propus sportivului să devină bodyguardul său, însă luptătorul a refuzat oferta la recomandarea antrenorului său de atunci.

„Am fost atenţionat de antrenorul meu: ‘te duci acolo la Gigi Becali, o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă, lumea o să zică mamă, cine-i ăla?’. Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea”, a spus Cătălin Moroşanu, potrivit Digi Sport.

Cătălin Moroșanu nu ar fi fost primul luptător de K1 care l-ar fi apărat pe patronul FCSB. În trecut, Becali a colaborat cu sportivul Cătălin Zmărăndescu, pe care l-a luat în echipa sa după ce l-a învins în ring pe bodyguardul său de la acea vreme.

„Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii dânsului, în K 1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: ‘Băi, băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine’. Nici n-am apucat să reacţionez. Şi, de atunci, am lucrat împreună”, a povestit Zmărăndescu, pentru sursa citată.

Colaborarea dintre Becali și Zmărăndescu nu a avut un final fericit. Sportivul petrecând 29 de zile în arest după ce a participat, în 2009, la recuperarea mașinii lui Becali după ce aceasta fusese furată.

Citește și • Mihai Rotaru primește o lovitură grea! Instanța nu i-a interzis lui Mititelu folosirea abrevierii „FCU”