Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, nu s-a ferit să comenteze informația privind o demitere iminentă a lui Mircea Lucescu din funcția de selecționer al Turciei. Rednic ar susține o venire a lui Lucescu la Dinamo.

Recent, Mircea Rednic și Mircea Lucescu au avut un conflict verbal de la distanță. ‘Puriul’ i-a transmis lui Il Luce să fie recunoscător față de fotbaliștii cu care a lucrat și a făcut performanță.

Mircea Rednic a fost jucător la Dinamo în perioada 1983-1990, iar Mircea Lucescu i-a antrenat pe ”câinii roșii” între 1985 și 1990. Ulterior, cei doi au colaborat și la Rapid.

Nu cred că e adevărat. Eu nu cred. Eu v-am spus că e un om pe care îl respect. Nu mă bucur că l-au demis. Adica nu l-au demis atunci și îl demit acum? Aș fi primul care l-aș propune să vină la Dinamo! Atunci chiar că aș merita statuie pentru că am reușit să-l aduc pe Lucescu la Dinamo. Dar nu aș putea lucra niciodată cu Lucescu„, a spus Rednic la DigiSport, după victoria lui Dinamo cu Sepsi.

Ieri, presa din Turcia a scris că Senol Guneș îl va înlocui pe Mircea Lucescu în funcția de selecționer. Guneș este antrenor la Beșiktaș. 

Cu Mircea Lucescu (73 de ani) pe bancă, Turcia a bifat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri, având un parcurs dezamăgitor în Liga Națiunilor.