Promisiunea făcută de Ionuț Badea fanilor Argeșului: “Vom găsi motivația necesară pentru promovare”

Antrenorul piteștenilor este pregătit pentru lupta pe viață și pe moarte din play-off-ul de promovare în Liga 1. 

Fotbaliștii alb-violeți s-au reunit de joi, iar tot lotul vulturilor au făcut un test pentru coronavirus ieri dimineață. Dacă rezultatele vor fi cele așteptate de toată lumea, cei de la FC Argeș vor începe antrenamentele de câte patru persoane.

”Practic, avem șase săptămâni de pregătire înainte de reînceperea competiției.  Avem cinci finale de disputat și vreau să le câștigăm pe toate, dacă se va putea. Obiectivul nostru este promovarea în Liga 1.

Sunt sigur că vom găsi motivația necesară de a reveni în Liga 1. Pauza dintre sezoane este de doar o săptămână și sper ca și FC Argeș să fie printre echipele care în sezonul viitor vor lua startul în Liga 1”, a declarat antrenorul piteștenilor despre perioada care o urmează pentru echipa sa.

CS Mioveni vs FC Arges

FC Argeș pleacă în play-off-ul de promovare în Liga 1 de pe locul 4 la un singur punct de poziția care ar trimite-o în prima divizie.

”Acest sistem cu play-off este cel mai bun pentru noi. Lupta pentru promovare se anunță foarte strânsă, chiar dacă UTA are un avans de puncte față de celelalte competitoare. Poate fi o favorită, dar nu o favorită certă. 

Vom face tot posibilul să ajungem acolo unde ne este locul. Atuul nostru în această bătălie este dorința foarte mare a jucătorilor de a promova. Este lucrul cel mai important pe care îl așteaptă fanii și toată suflarea fotbalistică piteșteană”, a declarat Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului din Trivale.

CITEȘTE ȘI –>> Revenire de senzație în Ștefan cel Mare! Lovitura dată de Dinamo pentru viitorul sezon de Champions League