Dinamo, atacată din toate părțile: ”E un haos total! E un circ! Îmi e milă de suporteri”

Dinamo se află într-o situație disperată, având reale emoții în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

Despre situația dezastruoasă de la Dinamo a vorbit și Ionuț Chirilă. Fostul antrenor de la juniorii clubului din Ștefan cel Mare a criticat dur deciziile luate, de la numirea lui Dusan Uhrin pe banca tehnică și până la problemele administrative legate de revenirea lui Ionel Dănciulescu, la dorința antrenorului ceh.

chirila

„E haos managerial la Dinamo, la nivel administrativ și nivelul managementului tehnic. Dinamo e o echipă a cărei conducere nu poate s-o ridice. Uhrin, în loc să-și vadă de construcția atacurilor poziționale în condiții de adversitate și spații mici, se ocupă de numirea de conducători. E noaptea minții! Nu el decide treaba asta. Nu Uhrin îl numește sau nu-l numește pe Dănciulescu.

danciu cs1

Dănciulescu a fost la Dinamo vreo 7-8 ani. Care sunt rezultatele lui la Dinamo? Pe ce criterii a fost numit? Pe românisme d-astea că a fost dinamovist? Păi, a fost și stelist. S-a bătut cu pumnul în piept că a fost stelist. Ce a fost mai mult, dinamovist sau stelist? Ce legendă a lui Dinamo e? Care sunt performanțele lui în calitate de conducător? Dacă nu poți face performanță, te retragi! El s-a mai retras, dar s-a întors de 6 ori înapoi. Noi avem românismele astea, punem oameni în funcție pe criterii sentimentale, nu pe criterii de performanță! 

El spune că sunt competenți ca președinți oameni care au băgat vreo trei echipe în faliment. E un haos total. Uhrin îl aduce pe Dănciulescu, Dănciulescu îl aduce pe Dinu Gheorghe… E un circ la Dinamo! Îmi e milă de suporteri, pentru că nu știu că se îngropă pe zi ce trece! La Dinamo nu e niciun proiect! E în metastază!”, a spus ionuț Chirilă, conform gsp.ro.

ionuț-chirilă

Dinamo este pe locul 14, cu 15 puncte strânse, iar în următoarea etapă, va juca cu Gaz Metan, vineri, 23 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> Eugen Neagoe nu uită și nu iartă: ”Chiar nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo absolut deloc”