RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Programul meciurilor din sferturile Cupei României. Când se joacă Petrolul – Astra sau Dunărea Călărași – Dinamo

Cele opt echipe rămase în Cupa României, ediția 2020/2021, au aflat astăzi, 18 februarie, când vor evolua în cadrul sferturilor de finală. 

În antepenultima fază a sferturilor Cupei României s-au calificat patru echipe din Liga 1, Chindia Târgoviște, Dinamo, Astra și Craiova și patru formații din Liga 2, Dunărea Călărași (la masa verde), Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În primul duel se vor întâlni Chindia și Craiova. În următoarea zi, se vor întâlni mai întâi ”U” Cluj și Viitorul Pandurii, iar apoi va avea loc partida Petrolul – Astra.

Următoare zi se vor întâlni Dunărea Călărași și Dinamo.

Cele patru meciuri se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Meciurile din faza sferturilor de finală ale Cupei României:

marți, 2 martie, ora 20:30
Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova
miercuri, 3 martie, ora 17:30
Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
miecuri, 3 martie, ora 20:30
Petrolul Ploiești – Astra
joi, 4 martie, ora 20:00
Dunărea Călărași – Dinamo

Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Citește și Costel Lazăr, nemulțumit de tragerea la sorți din Cupa României: “În sport, ești prieten, dar ești și rival!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare