RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Costel Lazăr, nemulțumit de tragerea la sorți din Cupa României: „În sport, ești prieten, dar ești și rival!”

FC Petrolul, echipa pregătită de Viorel Moldovan se va duela pentru un loc în semifinalele Cupei României cu Astra Giurgiu.

Costel Lazăr, președintele executiv al „lupilor-galbeni” a mărturisit că și-ar fi dorit un adversar din eșalonul secund deși tehnicianul „găzarilor” s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți din sferturile Cupei României.

„Poziția mea, din prezent și dintotdeauna, ca și de-acum înainte, de altfel, este foarte clară. În sport, ești prieten, dar ești și rival! Ne-am fi dorit să jucăm cu un adversar din același eșalon cu noi, este adevărat. Dar sorții ne trimit contra unei echipe de liga întâi, așa a fost să fie, și trebuie să ne confruntăm, deci, cu Astra.

Partidele din Cupa României au specificul lor aparte și vrem, drept urmare, să ne demonstrăm – și să demonstrăm – că ne ridicăm la nivelul unei echipe de pe prima scenă fotbalistică a țării. Mereu, am spus că niciun meci nu este jucat dinainte și astfel sunt pe deplin încrezător în șansele Petrolului, a declarat Costel Lazăr pentru Gazeta Prahova.

Oficialul ploieștenilor a afirmat că Romario Moise jucătorul împrumutat de la Astra Giurgiu poate juca împotriva echipei finanțate de Ioan Nicolae în sferturile Cupei României.

”Romario (n.r. – Moise) are dreptul de a evolua în meciul împotriva echipei clubului de care aparține, astfel că suporterii Petrolului pot să stea liniștiți, fiindcă îl vor vedea pe teren împotriva Astrei” a declarat Costel Lazăr pentru sursa citată

Citește și Viorel Moldovan, după tragerea la sorți a Cupei României: “Ne vom lupta pentru calificarea în semifinale!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare