Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, se află în Marbella acolo unde coordonează pregătirea de iarnă a medieșenilor.

Relaxarea care domnea în sânul medieșenilor la antrenamente l-a determinat pe Iordănescu Jr. să-și iasă din fire, motiv pentru care le-a ținut un discurs motivațional „elevilor” săi.

Supărarea l-a făcut însă pe antrenorul lui Gaz Metan să nu mai fie atent și la vorbele care îi ies pe gură, așa că i-a acuzat pe jucătorii săi că „li s-au urcat neuronii la cap”.

„Noi am ajuns pe loc de play-off și ne batem să facem performanță la acest club pentru că toată lumea aici s-a înțeles bine, s-au pupat și ăla mic cu ala mare, și ăla bătrân cu ăla tânăr, și ăla alb cu ăla negru, eu așa v-am văzut și vă vreau, pe toți împreună! Dacă la unii vi s-au urcat neuronii la cap, nu e bine. Când n-o să mai fiu eu, faceți ce vreți. Dar cu mine nu merge așa. Dacă cineva nu înțelege aici că trebuie să se supună unor reguli ia avionul frumos de la Malaga și s-a dus.

Îmi pare rău! E normal, e moral, e profesionist, ca eu să merg înainte cu oamenii în care cred și pe care i-am adus aici, pe majoritatea dintre ei. Cine e aici se supune regulamentului. Nu am strâns pe nimeni cu ușa, nu am tratat cu lipsă de respect, nu a murit nimeni de foame sau n-a făcut recuperarea, atunci astea sunt așteptările mele, nu vreau decât responsabilitate și profesionalism!”, a fost discursul lui Iordănescu Jr.

Citește și ♦ Bergodi și-a tăiat singur craca de sub picioare! Propunerea care l-a făcut pe Rotaru să se răzgândească