Probleme pentru Toni Petrea. Unul dintre titularii de la FCSB s-a accidentat. Nu v-a juca în meciul cu CFR Cluj

FCSB se confruntă cu accidentări chiar înainte de începutul play-off-ului. Iulian Cristea este ultimul jucător al roș-albaștrilor adăugat pe lista indisponibililor.

Iulian Cristea a acuzat dureri după partida cu Sepsi OSK din sezonul regulat al Ligii 1, sezonul 2020 – 2021.

Pe lângă Cristea, Toni Petrea nu se poate baza nici pe serviciile jucătorilor Darius Olaru, Andrei Miron și Florinel Coman.

Astfe, Iulian Cristea nu face parte din lotul deplasat de FCSB la Ploiești, pentru duelul cu CFR Cluj, din Supercupa României, conform ProSport.

Potrivit sursei citate, Cristea a acuzat dureri în zona gleznei, dar ar putea face parte din lotul liderului Ligii 1 pentru partida cu FC Botoșani programată duminică, 18 aprilie, ora 21.00, în play-off-ul Ligii 1.

Iulian Cristea este cotat de site-urile de specialitate la 1,4 milioane de euro și a ajuns în curtea echipei FCSB, de la Gaz Metan Mediaș în februarie 2019, în schimbul sumei de 150.000 de euro.

989175 iulian cristea
FOTO: Gazeta Sporturilor

CFR Cluj, campioana en-titre a Ligii 1, și FCSB, câștigătoarea ediției precedente a Cupei Românie, își vor disputa Supercupa României. Meciul va avea loc joi de la ora 19:00, la Ploiești.

Citește și FCSB, șanse tot mai mari să joace pe Stadionul Ghencea: ”Cei care solicită să joace pot avea dreptate”