FCSB, șanse tot mai mari să joace pe Stadionul Ghencea: ”Cei care solicită să joace pot avea dreptate”

Sursa: CNI

FCSB și-a exprimat public dorința de a juca pe noul stadion construit în Ghencea, ceea a dus la un nou conflict cu CSA Steaua.

Pe lângă palmares și marcă, cele două formații au intrat într-o dispută și pentru noul staiodn Steaua. Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a intervenit și el în acest din urmă conflict și a declarat că cele două părți pot ajunge în instranță și pentru rezolvarea problemei legate de stadionul Ghencea.

stadion steaua 1

„Stadionul are valoare de patrimoniu, de identitate. Înțeleg că este vorba despre bani publici și cei care solicită să joace și ei pe Stadionul Steaua pot avea dreptate. O decizie de a permite celor de la FCSB să joace în Ghencea, iar eu nu spun ca nu ar avea dreptul, ar fi o formă de legitimare în condițiile unui război dintre CSA Steaua și FCSB.

Stadionul face parte din imagine. Judecătorul poate lua o decizie în acest sens. Înțeleg că acel stadion este administrat din mulți bani publici. Pe de alta parte, vorbim despre un complex multifuncțional, în care se pot desfășura multe activități aducătoare de venit pentru club”, a spus Csaba Asztalos, conform Radio Gold FM.

stadion steaua ghencea

Până să ajungă să se dispute meciuri pe stadionul Steaua, acesta va fi folosit ca bază de antrenament pentru Campionatul European. București va găzdui și el patru partide pe Arena Națională. La meciuri, vor avea acces până 12.500 de spectatori, 25% din capacitatea celei mai mari arene din țară.

CITEȘTe și –>> ”Războiul Stelelor” continuă! Peluza Nord: ”O să vedeți că așa o să se întâmple!”