Vești proaste pentru preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert! FRF: “Are probleme mari cu actele!”

FCSB a fost una dintre cele mai bine pregătite echipe din punct de vedere fizic în acest sezon, iar acest lucru i s-a datorat neamțului Thomas Neubert!

Preparatorul fizic al “roș-albaștrilor”, germanul Thomas Neubert, a revenit la FCSB în vara acestui an și a reușit să îi capaciteze la nivel maxim pe jucătorii lui Toni Petrea, din punct de vedere al performanțelor din timpul meciurilor. În ciuda faptului că Neubert este privit ca un adevărat exemplu de toată lumea, acesta se pare că nu are calificare pentru meseria pe care o practică, iar în actele celor de la FCSB este trecut ca masor.

neubert

Toată această situație se pare că este cauzată de diplomele pe care Neubert le deține și care nu sunt recunoscute în România. Recent, neamțul s-a adresat chiar și Federației Române de Fotbal și cere să poată fi încadrat ca preparator fizic, și nu ca masor așa cum este în momentul de față.

El are probleme mari cu actele. Ne-a solicitat să-l recunoaștem ca preparator fizic. Așa ceva nici nu e de competența Federației, ar fi nevoie ca statul român să-i echivaleze diplomele de studii pe care le prezintă, FRF nu are dreptul să decidă în privința asta”, a fost răspunsul dat de FRF, potrivit GSP.

Thomas Neubert a fost adus în România de către fostul antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf. Neamțul a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei în campaniile europene în care “roș-albaștrii” se impuneau în fața lui Ajax Amstardam sau Chelsea.

Citește și Toni Petrea știe care este punctul slab al echipei sale și a tras semnalul de alarmă: “Acolo avem o problemă!”