Probleme cu obținerea licenței în Liga 1! Încă un club are nevoie de bani

Pandemia de coronavirus a afectat puternic și fotbalul românesc, după suspendarea competițiilor. Dinamo trebuie să facă rost de 180.000 de euro pentru a obține licența de Liga 1, dar nu este singurul club cu probleme. Politehnica Iași are, de asemenea, restanțe financiare urgente.

Ieșenii mai au nevoie de 80.000 de euro, sumă ce reprezintă salariile restante pentru luna decembrie, potrivit DigiSport.

Echipa pregătită de către Mircea Rednic ocupă locul 5 în play-out-ul Ligii 1.

clasament play out 4

Sunt în legătură cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei din conducere, dar nu știm când vom începe. Acum suntem preocupați să luăm licența și să le plătim salariile la jucători. Oricum, față de alții, noi stăm bine, pentru că am luat pulsul altor echipe în Liga 1, știu care este situația la cluburi. Dar eu sunt sigur că vom reuși să rezolvăm aceste probleme, pentru că sunt probleme importante“, a spus Mircea Rednic.

Rednic

Facem eforturi, eforturi foarte mari ca să închidem licenţierea. Avem datorii la chirii, la băieţi, salariul pe luna februarie. Încercăm să dăm măcar o parte din salariu, dar în primul rând trebuie să acoperim acel deficit pentru obţinerea licenţei până la finalul lunii aprilie”, a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii Iaşi.

ciprian paraschiv poli iasi

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Coronavirusul bagă Liga 1 în criză! “Va fi dezastru! Cipru și Grecia au trăit o perioadă de genul ăsta”