RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Primul spaniol care pleacă de la Dinamo. „E aproape retras din proiect”

Ioan Becali este de părere cu unul dintre spaniolii implicați în proiectul de la Dinamo va părăsi curând echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Este vorba despre Juan Melero Marin, cel care a intermediat negocierile de vânzare a lui Dinamo dintre Pablo Cortacero și Ionuț Negoiță.

Impresarul a declarat că fostul director de la Getafe nu mai e entuziasmat de proiectul Dinamo și ca ar dori să se retragă.

Încerc să dau de Juan Melero, mă mai căuta înainte. El e aproape retras din proiect, l-au dezamăgit acești domni. Și Cosmin a început să bată în retragere. Contra când a venit antrenor, am crezut că revine Dinamo! 

Juan-Jose-Melero-Marin-vrea-dinamo

Melero din spate, care e un director economic foarte cunoscut în Spania l-a convins pe Cosmin Contra, că au lucrat la Getafe. Eu din ce știu de la Melero, e dezamăgit că a fost mințit de Pablo Cortacero sau alți investitori care erau, nimeni nu știe exact.

El înainte să vina cu „săgeata” Pablo a vorbit cu mine la telefon. Eu îl știam de când era la Getafe, l-au plimbat ăștia până aici. Nici rezultatele nu i-au ajutat, au pierdut 5 partide și dacă o mai pierd și pe aceasta cu Astra se rupe totul. Singurul care știe ceva de fotbal e Rufo Collado„, a declarat Ioan Becali, la Digi Sport.

Dinamo va întâlni Astra sâmbătă, de la ora 21:00, într-un meci restanță din etapa a noua a Ligii 1, amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 de la echipa  giurgiuveană.

Citește și – Ultimul mesaj al lui Cortacero, luat în derâdere: “Nu credeam că poate minți cineva cu atâta nesimțire”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare