RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ultimul mesaj al lui Cortacero, luat în derâdere: „Nu credeam că poate minți cineva cu atâta nesimțire”

Anunțul transmis vineri de omul de afaceri Pablo Cortacero, că dinamoviștii vor primi o parte din restanțe la începutul săptămânii următoare l-a lăsat rece pe Gabi Balint.

Fostul internațional român l-a acuzat pe spaniol că minte și l-a ironizat.

Nu credeam că poate minți cineva cu atâta nesimțire, ăștia spanioli depășesc orice imaginație, credeam că ăștia ai noștri sunt așa.

Cu ce au trimis banii? Cu trăsura? Important e să nu jefuiască cineva trăsura. Eu, din afară, nu pot să mai cred nimic. Dacă aș fi fost acolo antrenor sau jucător făceam ceva, mă urcam pe garduri, nu știu”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

gabi-balint

Nici Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, nu a scăpat de criticile lui Balint.

Ziceau că în Spania nu e așa, păi în Spania îi retrogradează două divizii dacă au datorii. De ce suntem noi nu știu cum?

Avem noi mentalitate proastă în România? Bine, pe mine nu asta mă interesează, mă interesează că oamenii ăia muncesc pe gratis și stau doar după niște promisiuni. Eu nu înțeleg ce urmăresc conducătorii ăștia, să bage clubul în faliment?”, a mai spus Gabi Balint.

Rufo-Collado-dinamo

Dinamo va întâlni Astra sâmbătă, de la ora 21:00, într-un meci restanță din etapa a noua a Ligii 1, amânat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 de la echipa  giurgiuveană.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare