RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Primarul Iașiului a reacționat după dezvăluirea făcută de Becali: „Se pedepsește persoana!”

Mihai Chirica, primarul Iașiului, a afirmat că patronul FCSB, Gigi Becali, ar trebui să fie mai responsabil atunci când face declarații și mai ales atunci când face acuzații.

Gigi Becali a declarat cu doar câteva zile în urmă că i s-au cerut 200.000 de euro pentru a aranja un meci cu Poli Iași, în mai 2018.

„Cu siguranţă, sunt destul de hazardante aceste afirmaţii, mai ales că vorbim şi despre o perioadă de timp care s-a scurs. Este echipa oraşului şi trebuie să avem grijă cum o expunem public. Nu aparţine Primăriei, dar asta nu însemnă că nu o susţinem. În afară de propria mea persoană, pentru care pot să bag mâna în foc, în rest nu bag mâna în foc pentru nimeni.

De aceea cred că este hazardant să faci o asemenea afirmaţie fără probe. Un om matur şi care a trecut prin asemenea experienţe trebuie să aibă mare atenţie pentru ceea ce face şi nu ar trebui să răspundă nimeni pentru afirmaţiile domnului Becali, ci cel care a comis-o. Probabil că, din punct de vedere legal, penal, sunt intituţii care trebuie să aplice legea.

Din punct de vedere al clubului, nu văd o problemă de natură legală, pentru că nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu se pedepseşte clubul, ci persoana. Eu ştiu pe cine, Doamne iartă-mă, l-a putut duce mintea să facă o asemenea prostie, iar dacă a făcut-o, o să plătească şi să îşi ceară şi scuze public dacă are şi puţin bun simţ. Dar eu nu cred că a fost ceva, ci discuţii de colţ de masă, de colţ de stradă”, a explicat Mihai Chirica la Digi Sport.

gigi-becali-fcsb-2

Gigi Becali a făcut referire la meciul pe care FCSB l-a disputat cu Poli Iași în 2018, când mai erau două etape de disputat din campionat. Moldovenii s-au impus atunci cu 1-0, iar FCSB a pierdut titlul.

Citește și ♦ Lecție de viață oferită de Enache! Cum își motivează jucătorii înaintea meciului crucial din Cupă

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare