RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Iftime, despre transferul lui Chindriș la FCSB: „Asta mi-a transmis. Eu țin mult la părerea jucătorilor”

Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Chindriș, fundașul de 20 de ani al Botoșaniului, însă Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, nu pare dispus să-i dea drumul fotbalistului pentru suma pe care o pune la bătaie Gigi Becali.

Iftime a anunțat că a discutat de curând cu Chindriș despre un posibil transfer la FCSB, însă așteaptă o ofertă mai mare din partea lui Gigi Becali.

„Cu siguranţă, dacă domnul Becali vrea să-l cumpere pe Chindriş, o să-l vindem, dar nu acum şi nu cu un milion. Ieri am vorbit cu el, el fiind al doilea căpitan al echipei şi m-a căutat să negociem nişte prime de genul locurilor 4-3-2-1. Vă daţi seama ce negociem noi, adică unde se uită băieţii în clasament!

Şi printre altele, am vorbit şi despre acest subiect cu Andrei. Nu poţi spune nu FCSB-ului, este un miraj al oricărui fotbalist, chiar dacă foarte mulţi spun în ultimul timp, că nu mai merg la FCSB…

La un milion nu discut. Nu acum. Eeee, nu lasă domnul Becali aşa (n. red. – 50% la un transfer ulterior). Trebuie să recunosc că are suficient de multă abilitate de a negocia. O să discut cu el dacă într-adevăr Chindriş este o soluţie şi dacă copilul vrea. Că mi s-a părut aseară că nu e atât de interesat de un transfer şi eu ţin foarte mult la părerea copiilor şi bănuiesc că au impresari care îi sfătuiesc”, a spus Valeriu Iftime.

• 650.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, potrivit transfermarkt.com

Citește și ♦ România și-a aflat adversarele din Liga Națiunilor! Cum arată grupa „tricolorilor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare