Prima victimă în scandalul Gigi Becali-Anamaria Prodan: ”În primul rând cred că nu-l vreau”

gigi-becali-anamaria-prodan-fcsb

Un fotbalist important al FCSB-ului este folosit tot mai rar titular de către Toni Petrea. 

Coincidență sau nu, acesta este impresariat de Anamaria Prodan, agentul intrat într-un război deschis cu Gigi Becali, după transferul lui Dennis Man la Parma.  Este vorba despre Iulian Cristea, om de bază în prima parte a sezonului pentru gruparea roș-albastră. Fundașul a prins însă foarte puține meciuri pentru deținătoarea Cupei României în luna februarie.

”În primul rând, cred că nu-l vreau Gigi Becali pe Cristea în teren. Probabil că are contract cu Ana, probabil, că deodată se întâmplă ceva cu Cristea, care era la naţională, titular în meciul cu Malta. Şi deodată nu mai e nimic”, a fost observația lui Basarab Panduru, la  Telekom Sport.

989175 iulian cristea
FOTO: Gazeta Sporturilor

Scoaterea din primul ”11” de la FCSB al lui Iulian Cristea este cu atât mai surprinzătoare cu cât fundașul de 26 ani debutase și pentru națională, pe 10 iunie 2019, și a strâns de atunci trei selecții. De la meciul cu Dinamo din campionat (1-0), Cristea nu a mai fost integralist. În ultimele patru etape, a fost fie scos la pauză, fie a intrat în partea secundă, fie a rămas rezervă neutilizată.

CITEȘTE ȘI –>> Anamaria Prodan caută vinovații, după transferul lui Man în Italia: „Avocații mei au totul pregătit!”