Prima reacție a Petrolului după ce un fotbalist al echipei a fost bătut pe stradă: “Mergem la poliție să clarificăm lucrurile!”

Sursa foto: Petrolul Ploiești/Facebook

Mijlocașul celor de la Petrolul, Mihai Constantinescu, a fost ținta unui eveniment nefericit petrecut sâmbătă seară în orașul Ploiești, atunci când un grup de mai multe persoane l-au atacat pe acesta în plină stradă!

Directorul sportiv al “lupilor galbeni”, Costel Lazăr, a vorbit despre incidentul petrecut în urmă cu câteva zile și a dezvăluit că se vor lua toate măsurile ca cei vinovați să plătească. Evenimentul care a avut loc în cursul zilei de sâmbătă nu l-a împiedicat însă pe Mihai Constantinescu să joace în meciul de aseară contra celor de la Metaloglobus, încheiat cu scorul de 1-0 pentru prahoveni.

petrolul1 1
Sursa foto: www.fcpetrolul.ro

“Sâmbătă seară a avut loc o altercație. Eu am fost anunțat duminică dimineață. Organele de ordine au luam măsuri, au fost prezente la fața locului. Există un dosar de investigare a acestor lucruri. Sincer, nu am vrut să îl bulversez pe Mihai înaintea acestui joc. Astăzi îl voi chema la mine. Am stat de vorbă cu el și cu tatăl lui duminică dimineață, mi-au povestit pe scurt.

A fost cu încă doi colegi, au ieșit dintr-un magazin, în zona stadionului Astra sau în zona de Vest a Ploieștiului și probabil că a avut loc un schimb de replici verbale între ei. La un moment dat, prin spate a venit unul dintre cei 8-10 care erau în zonă și l-a lovit în zona arcadei. A fost nevoie să fie transportat la unitatea de primiri urgență pentru a i se aplica patru fire.

A avut arcada spartă. Sigur că și noi ne-am speriat și ne-am îngrijorat pentru un astfel de eveniment. Astăzi, după ce vor avea programul de refacere, îl voi chema la mine să îmi povestească cu lux de amănunte și să mergem împreună la secția de poliție să clarificăm lucrurile!”, a spus Costel Lazăr, potrivit GSP.

Alături de Constantinescu se mai aflau și alți doi jucători ai Petrolului, Mario Bratu și Cristian Lixandru, care au reușit însă să fugă de agresori.

Citește și Un fotbalist de la Petrolul, bătut pe străzile din Ploiești: „L-au atacat 10-12 persoane. A fost grup organizat”