Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu, după înfrângerea suferită sâmbătă: “Sper că nu am dezamăgit”

Mihaela Buzarnescu Foto: Profimedia

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a declarat după înfrângerea suferită în fața Elisabetei Cocciaretto, în al patrulea meci al întâlnirii România – Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, că a trecut prin momente dificile după eșecul de vineri.

Buzărnescu speră că, în ciuda înfrângerilor, nu a dezamăgit.

Am luptat până la ultima minge şi am fost aproape de a aduce un punct României. Jocul meu a fost bun, e un lucru pozitiv, forma mea sportivă e mai bună şi în creştere faţă de acum câteva luni. Mă bucur că am putut să fiu alături de echipă şi să ajut cât am putut în aceste două zile.

Sper că, în ciuda rezultatelor negative, nu am dezamăgit şi că am arătat că lupt pentru ţara mea, nu renunţ şi dau tot ce pot pe teren, până nu mai există resurse. Au fost momente grele după partida de aseară, mi-au trebuit mai multe ore să-mi revin, am dormit puţin şi echipa a făcut tot ce a putut să mă ajute. Poate din aceste motive nu mi-a fost uşor, la începutul meciului de azi, dar am arătat că sunt puternică şi pot trece peste aceste momente”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

MihaelaBuzarnescu

România a fost învinsă de Italia, în play-off-ul Billie Jean King Cup. Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a fost învinsă pe Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), sâmbătă, scor 5-7, 6-7 (5), în al patrulea meci al întâlnirii din play-off-ul Billie Jean King Cup dintre România și Italia.

Astfel, România va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar Italia va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale.

Citește și România a retrogradat din Grupa Mondială de Fed Cup! Mihaela Buzărnescu, învinsă de Elisabeta Cocciaretto