Prima reacție a lui Mircea Lucescu după demiterea fiului său de la Al Hilal: “Trebuie să fie mândru de ceea ce a făcut”

Legendarul antrenor român, Mircea Lucescu a oferit o primă reacție după ce fiul său, Răzvan Lucescu a fost demis de Al Hilal.

Răzvan Lucescu, tehnicianul român în vârstă de 51 de ani a fost demis de la Al Hilal, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

“Il Luce” consideră că punctul culminant al acestui sezon pentru Răzvan Lucescu a fost reprezentat de eliminarea “la comisii” din Liga Campionilor Asiei. Al Hilal a fost eliminată din competiție din cauza cazurilor de coronavirus care au lovit formația din zona Golfului. Micea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev spune că fiul său are nevoie de o pauză după această demitere dar crede că va reveni cât mai repede pe banca tehnică.

“Cel mai dificil moment al lui a fost Qatarul, când au fost scoşi din competiţie fără niciun fel de justificare (n.r. din Liga Campionilor Asiei). Ei câştigaseră grupa, puteau să şi piardă ultimul meci. Şi ar mai fi avut 4-5 zile în care îşi recuperau dintre jucători.

profimedia 0488624870 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Au început competiţia fără mulţi jucători şi ştiu cât e de greu, pentru că şi eu am avut probleme cu covidul când jucam cu Barcelona şi Juventus.

Razvan Lucescu profimedia 0558033312
Răzvan Lucescu. Sursa: Profimedia

Revenind, aveau 7 puncte avans şi au pierdut nişte meciuri în mod incredibil. În sfârşit, important e ce lasă în urma lui şi lasă nişte băieţi care i-au mulţumit pentru tot ce a făcut, am văzut şi eu mesajele. Asta e mai important decât rezultatele, ce laşi în urma ta. El trebuie să fie mândru de ceea ce a făcut şi ce a lăsat în urma lui.

Nu ştiu nimic despre Parma, nici nu am vorbit despre aşa ceva. Are nevoie acum să se odihnească, să se refacă. El e tânăr, nu cred că va sta mult pe margine, a declarat Mircea Lucescu pentru ProSport.

Citește și Al Hilal i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Lucescu! Un român a intrat în atenția arabilor