Al Hilal i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Lucescu! Un român a intrat în atenția arabilor

Sursa foto: Profimedia Images

Tehnicianul român în vârstă de 51 de ani a fost demis de la Al Hilal, în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă!

După ce l-au demis pe Răzvan Lucescu în urmă cu două zile, șeicii de la Al Hilal se pare că i-au găsit deja un înlocuitor acestuia. Potrivit ultimelor informații venite din zona arabă, Cosmin Olăroiu (51 de ani) ar fi în capul listei și are șanse foarte mari să revină la cel mai titrat club din Arabia Saudită. Olăroiu este liber de angajament în acest moment, după despărțirea de formația chineză, Jiangsu Suning.

profimedia 0577272510 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

În cazul în care fostul antrenor al Stelei ar accepta oferta saudiților, acesta ar reveni pe banca lui Al Hilal după 12 ani, mai exact din perioada 2008 – 2009, când acesta a izbutit să cucerească un titlu și două Crown Prince Cup.

Cosmin Olăroiu a mai pregătit de-a lungul carierei de antrenor profesionist echipei precum Shabab Dubai, echipa națională a Arabiei Saudite, Al Ain, FCSB, Al Sadd, Hilal, Poli AEK Timișoara și FC Național.

Al Hilal ocupă în acest moment locul al treilea în clasamentul din Arabia Saudită, cu 33 de puncte acumulate în cele 18 meciuri disputate în actualul sezon.

Olăroiu ar urma să îi ia locul fostului selecționer al României, Răzvan Lucescu, care a fost instalat la Al Hilal pe 1 iulie 2019, după mandatul de la Paok Salonic. Lucescu junior a cucerit un titlu, o Cupă și Liga Campionilor Asiei.

Citește și VIDEO | Emoționant. Mesajul de rămas bun al lui Răzvan Lucescu, pentru jucătorii lui Al Hilal: “Am trăit momente istorice”