Prima reacție a lui Florin Prunea, după ce a câștigat litigiul cu Dinamo! Ce sumă de bani urmează să primească din partea “câinilor”

Misiunea suporterilor formației din Ștefan cel Mare pare că este din ce în ce mai grea, asta după ce au rămas singuri în lupta pentru susținerea financiară a clubului, dar și pentru obținerea licenței în vederea sezonului următor!

Dinamo se află într-o situație delicată din toate punctele de vedere în acest moment, iar umilința din ultima etapă din Liga 1, 0-5 cu Viitorul Constanța, a zguduit din temelii vestiarul lui Jerry Gane. Dacă din punct de vedere sportiv „câinii” au acuzat probleme, nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau tocmai bine, iar suporterii-acționari ai „alb-roșilor” sunt obligați să facă rapid rost de bani pentru a asigura continuitatea clubului.

Fostul oficial al câinilor, Florin Prunea, a câștigat și el procesul intentat fostei sale echipe și urmează să primească aproximativ 40.000 de euro. Fostul portar al Generației de Aur are de încasat salariile restante pe mai bine de jumătate de an și a mărturisit că nu a solicitat nici măcar un euro în plus. Prunea a dezvăluit că a fost contactat de un membru DDB pentru a ajunge la o înțelegere, dar totul s-a încheiat rapid, fără ca suporterii-acționari să mai dea vreun semn.

prunea 1

Dinamo a făcut apel, dar degeaba. Nu știu nimic! Avocații se ocupă. Eu am fost sunat de către cineva din board-ul DDB și am discutat. Dar apoi nu a mai dat nimeni niciun semn. M-a sunat un domn de acolo ca să cădem la o înțelegere. Nu e important cine m-a sunat. Este un om care iubește Dinamo și care a ajutat clubul în multe momente grele. Chiar și ca sponsor. Pe urmă nu m-a mai sunat nimeni. Nu mai știu nimic.

E vorba de salariul din octombrie până în iunie, plus cheltuieli de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut un leu în plus. Eu sunt crescut acolo de mic copil, știu ce înseamnă clubul ăsta și m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licența din cauza lui Prunea! Repet, niciodată nu se va pune problema astfel!”, a spus Florin Prunea, potrivit Fanatik.

Citește și Ce lovitură! Dinamo a mai pierdut două procese și este obligată să își achite datoriile în cel mai scurt timp