RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce lovitură! Dinamo a mai pierdut două procese și este obligată să își achite datoriile în cel mai scurt timp

Misiunea suporterilor formației din Ștefan cel Mare pare că este din ce în ce mai grea, asta după ce au rămas singuri în lupta pentru susținerea financiară a clubului, dar și pentru obținerea licenței pentru sezonul următor!

Dinamo se află într-o situație delicată din toate punctele de vedere în acest moment, iar umilința din ultima etapă din Liga 1, 0-5 cu Viitorul Constanța, a zguduit din temelii vestiarul lui Jerry Gane. Dacă din punct de vedere sportiv “câinii” au acuzat probleme, nici din punct de vedere financiar lucrurile nu stau tocmai bine, iar suporterii-acționari ai “alb-roșilor” sunt obligați să facă rapid rost de bani pentru a asigura continuitatea clubului.

Nevoiți să strângă aproximativ de 800.000 de euro pentru a obține dreptul de a juca în Liga 1 și sezonul următor, fanii DDB au mai primit o veste proastă. Neplătiți de mai multe luni, Gică Mihali și Ionel Augustin, fostele glorii din Ștefan cel Mare, și-au depus în urmă cu ceva timp memorii împotriva clubului, iar acum au câștigat procesele, dinamoviștii dine nevoiți să le plătească banii la zi.

gica mihali

Drept urmare, aproximativ 50.000 de euro trebuie să mai scoată din buzunar fanii dinamoviști pentru achitarea salariilor către cele două foste legende ale clubului. Deciziile luate în data de 25.02.2021 nu sunt definitive și pot fi contestate de câini, dar în cazul în care situația nu se va schimba, Dinamo trebuie să își achite toate datoriile pe anul 2020 până la data de 31 martie 2021, informează Fanatik.

Pe lângă cele două foste glorii, Cosmin Contra și Javi Reyes, fostul preparator fizic al echipei, sunt și ei în proces cu Dinamo în ceea ce privește salariile restante. Cei doi au primit termen până pe data de 4 martie.

Citește și Gigi Mulțescu, salvarea lui Dinamo! Un fost președinte al roș-albilor merge pe mâna lui ”SMURD”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare