Prima reacție a lui Cortacero, după scandalul cu suporterii DDB: “Mai târziu au venit la hotel să își ceară scuze!”

Haosul de la Dinamo se pare că a trecut la un alt nivel, iar după evenimentele petrecute ieri este foarte greu în aceste momente să se preconizeze un viitor clar al acestei formații!

În urma Adunării Generale a Acționarilor care a a avut loc în cursul zilei de ieri la stadionul Dinamo, fanii “câinilor” au mers la hotelul Rin, acolo unde este cazat acționarul majoritar Pablo Cortacero, pentru a-i cere explicații acestuia. Lucrurile nu au mers așa cum voiau dinamoviștii, iar unul dintre membrii DDB a fost lovit de un bodyguard al investitorului spaniol.

dinamo 12

Pablo Cortacero a oferit și o primă reacție în urma celor întâmplate la hotelul Rin și a mărturisit că suporterul dinamovist a intrat în biroul său și a început să amenințe și să țipe, moment în care unul dintre oamenii responsabili cu paza acționarului spaniol l-a atins peste față. Cortacero a dezvăluit că cei din DDB au mers apoi la hotel și și-au cerut scuze.

Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând, le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față, iar cel de la pază l-a pus la pământ.

Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze”, a declarat Cortacero, potrivit Pro Sport.

Suporterul în cauză, Alexandru Anghel, a mărturisit potrivit Gazeta Sporturilor, că nu a înjurat pe nimeni în timpul discuției pe care a încercat să o poarte cu spaniolii și dintr-o dată s-a trezit lovit de unul dintre bodyguarzii lui Cortacero, fiind aruncat în cap, după cum a declarat acesta.

Citește și Leo Grozavu, despre scandalul de la pauza meciului FCSB-Sepsi: “El a rămas cu o ură de nedescris!”