Leo Grozavu, despre scandalul de la pauza meciului FCSB-Sepsi: “El a rămas cu o ură de nedescris!”

Sursa foto: Cristi Preda

FCSB a remizat în ultimul meci din acest an, scor 1-1, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, și a rămas pe prima poziție a Ligii 1!

Trupa lui Toni Petrea nu au reușit să se impună pe terenul de la Mogoșoaia contra ocupantei locului al patrulea din campionat și a remizat în urma unui joc cu foarte multe ocazii de gol din partea covăsnenilor.

Antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, a văzut a doua parte a meciului din tribună, asta deoarece a fost eliminat la pauza meciului, după un conflict cu jucătorul FCSB-ului, Valentin Crețu. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a mărturisit că apărătorul “roș-albaștrilor” l-a înjurat, iar conflictul dintre cei doi se pare că datează încă de pe vremea când aceștia făceau parte din cadrul clubului Gaz Metan Mediaș.

leo grozavu1

El a rămas cu o ură de nedescris. Mi-a fost jucător Crețu, când era la Mediaș mi-a zis că vrea să se lase de fotbal. Voia să îl las să plece, pe urmă s-a dus la nu știu ce echipă prin Germania. Putea să îmi spună sincer. Eu nu țin un jucător cu forța și el vine acum să înjure.

Eu nu intru în dispută cu adversarii, cu banca adversă sau cu cei din teren. Pe cine să bat eu (n.r. – cu referire la acuzele lui Toni Petrea)? Și Popescu s-a adresat într-un fel în prima repriză, dar nu am avut nicio treabă. I s-a transmis de pe banca FCSB-ului să-și vadă de joc. Dar Crețu a rămas de la finala Cupei cu același comportament!”, a spus Grozavu la finalul partidei cu FCSB.

Valentin Crețu a dezvăluit și el la finalul meciului că discuția dintre el și antrenorul echipei adverse nu a constat doar într-o înjurătură din partea lui Grozavu. Actualul antrenor al lui Sepsi este foarte bine cunoscut pentru comportamentul vulcanic, dar și violent pe care îl are cu jucătorii săi.

Nu vreau să vorbesc despre conflictul cu Leo Grozavu. A fost ceva mai grav de înjurătură!, a spus și Crețu, după meci.

Citește și Scandal cât casa între Grozavu și Crețu! ”Bate-i, bă, pe ai tăi, că doar atât ştii!”