RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prima reacție a LPF, după ce FCSB a fost acuzată că nu a respectat legea: “Cu siguranță se va analiza situația!”

“Roș-albaștrii” au stârnit o adevărată revoltă din cauza faptului că a fost singura echipă din România care a decis să meargă în afara țării pentru a efectua cantonamentul de iarnă!

Formația lui Toni Petrea a decis să meargă în Antalya, Turcia, pentru a face cantonamentul de iarnă în condiții normale, la fel ca și în anii precedenți. Această decizie a surprins pe toată lumea, deoarece se cunoaște faptul că turcii se află în zona cu risc de infectare, iar o eventuală întoarcere în România, fără ca aceasta să fie prevăzută în lege ca un caz excepțional, necesită o perioadă de carantină de 14 zile.

FCSB antrenament Radunovic

În ciuda faptului că managerul general al FCSB-ului, MM Stoica, a ținut să clarifice situația și a precizat că echipa sa a primit derogare din partea DSP pentru a nu sta în izolare la venirea în țară, lucrurile se pare că au căpătat o întorsătură neașteptată.

Potrivit informațiilor venite din partea Fanatik, bucureștenii se pare că nu au primit un aviz din partea celor de la Direcția pentru Sănătate Publică prin care să fie scutiți de la perioada de carantină, astfel că în acest moment situația este în contradictoriu.

Citește și Dumitru Dragomir îl pune la zid pe fiul lui Mititelu: “Eu m-am luptat cu stelele, nu cu licuricii!”

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a vorbit despre împrejurarea celor de la FCSB și a mărturisit că LPF nu a fost informată și nici nu are competențe în ceea ce privește sănătatea publică. Ulterior, oficialul Ligii a ținut să precizeze că situația va fi analizată pentru a vedea exact despre ce este vorba.

justin ștefan lpf

“Nu am fost informați asupra acestor aspecte privind derogările. Noi nu avem nicio competență în ceea ce privește aspecte care țin de sănătatea publică. Presupun că cei de la FCSB au avut toate actele pregătite când au luat această decizie.

Nu credeam că vor risca să facă vreo greșeală, mai ales într-un sezon în care văd că au început să meargă din ce în ce mai bine. Informații suplimentare asupra acestei spețe nu avem. Noi ne-am reluat activitatea astăzi, pe data de 7 ianuarie. Eu am fost și zilele trecute, dar astăzi au venit și colegii mei de la departamentul de competiții și o să vedem exact despre ce este vorba. Cu siguranță se va analiza.

Putem afirma public că Liga Profesionistă de Fotbal nu poate da o astfel de derogare pentru că nu are atribuții în acest sens!”, a spus Justin Ștefan, potrivit Fanatik.

Citește și Dennis Man, dorit cu insistență de fanii Fiorentinei: “E momentul să îl cumpăraţi!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare