Prestaţia de excepţie a Simonei Halep, remarcată de WTA: ,,A dominat-o pe adversară pe toată durata partidei”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a impus în primul său joc de la Stuttgart, unde a trecut de tenismena din Cehia, Marketa Vondrousova, numărul 20 WTA.

După ce şi-a revenit din accidentarea suferită la umăr în America, Halep nu i-a dat nicio şansă adversarei sale de azi, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-3, în mai puţin de o oră.

Simona Halep Stuttgart 2 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Prestaţia din acest meci nu a fost trecută cu vederea nici de către cei de la WTA, care au evidenţiat că Halep nu i-a dat nicio şansă Vondrousovei.

,,Numărul 3 mondial, încă este în căutarea primei finale la Stuttgart, iar debutul ei în sezonul de zgură s-a dovedit a fi un pas imens spre atingerea acestui obiectiv, după ce românca a învins-o pe Marketa Vondrousova, finalistă în 2019 la Roland Garros, în doar 56 de minute.

Simona Halep Stuttgart 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Halep a dominat-o pe jucătoarea din Cehia pe toată durata partidei și nu i-a oferit nici măcar o minge de break.”, au scris cei de la WTA.

După ce a trecut de Vondrousova, joi, în faza optimilor de finală, numărul 3 WTA va juca în compania învingătoarei duelului dintre Belinda Bencic şi Ekaterina Alexandrova.

Turneul de la Stuttgart, primul pentru Simona Halep după accidentare, a început pe data de 19 aprilie şi se va încheia în ziua de 25 a acestei luni.

Simona Halep Stuttgart 3 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | Simona Halep, în mare formă la Stuttgart! Numărul 3 WTA, victorie fără emoţii în faţa Vondrousovei