RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Presa din Italia, cuvinte mari la adresa românilor de la Parma: “Man și Mihăilă au făcut diferența!”

Parma a izbutit să spargă gheața în Serie A și a învins pe teren propriu formația AS Roma, cu scorul de 2-0!

Antrenorul Roberto D’Aversa a decis să înceapă partida de astăzi cu ambii internaționali români în primul 11, iar prestațiile celor doi au ieșit imediat în prim-plan. În minutul 9 al partidei, Parma a deschis scorul după o acțiune în bandă a lui Dennis Man, finalizată fără emoții în poarta adversă de către Valentin Mihăilă.

Evoluțiile celor doi români nu au trecut însă neobservate, astfel că una dintre cele mai titrate publicații sportive din Italia, Gazzetta Dello Sport, a avut doar cuvinte de laudă pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man. Italienii au mărturisit că cei doi au reușit să își pună în valoare calitățile, iar acest lucru s-a văzut inclusiv pe tabela de marcat, acolo unde Parma a obținut o victorie ca “aurul” împotriva lui AS Roma.

mihaila parma as roma profimedia 0597426492 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Foto Fabio Rossi

O victorie valoroasă ca aurul pentru Parma, o înfrângere care cântărește mult pentru Roma. Pe «Tardini», cei care au dat «aripi» au fost cei doi atacanți de bandă. Man și Mihăilă, practic de neprins în cea mai mare parte a jocului. Sprinturi, calitatea jocului, lansările și atacul spațiilor. Cei doi români au făcut mult timp diferența, Mihăilă a deschis «balul».

Dacă există vreo speranță ca Parma să se întoarcă în joc, în acest final de sezon, aceasta este legată de viteza și loviturile celor doi jucători români, care au pus în gardă romanii de fiecare dată când au intrat în posesia mingii”, au scris cei de la Gazzetta Dello Sport, la finalul meciului cu Roma.

Citește și Mihăilă și Man, lăudați de coechipierii de la Parma: ”Au o calitate extraordinară!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare