Mihăilă și Man, lăudați de coechipierii de la Parma: ”Au o calitate extraordinară!”

Sursa Foto: Profimedia Images Foto Fabio Rossi

Cu Mihăilă și Dennis Man titulari, Parma a învins-o cu 2-0 pe AS Roma în etapa cu numărul 27 din Serie A!

În minutul 9 al meciului de pe stadionul ”Ennio Tardini”, Dennis Man a centrat precis în fața porții adverse, de unde a reluat în poartă Valentin Mihăilă. Prestația celor doi români nu a trecut neobservată și l-a impresionat pe un coechipier cu 20 meciuri la naționala Italiei.

Italia

Venit în această iarnă la Parma, Graziano Pelle (35 ani) a avut doar cuvinte de laudă pentru cei doi colegi ai săi din linia de atac.

“Mă simt excelent alături de Man și Mihăilă, sunt băieți care își doresc foarte mult și au o calitate extraordinară. Din nefericire, aici nu prea există timp de așteptare pentru tineri, trebuie să fim pregătiți imediat, dar ei se descurcă bine”, a spus atacantul italian, la pauza meciului Parma – Roma, citat de Parmalive.

Totodată, și fostul club al marcatorului Valentin Mihăilă, CSU Craiova, a avut un mesaj de felicitare pentru tânărul fotbalist român.

Pentru Mihăilă a fost al doilea gol consecutiv marcat în Serie A, după cel cu Fiorentina, iar pentru Man, prima pasă decisivă. Parma obține primul succes din noiembrie în campionatul Italiei, dar rămâne tot pe locul 19 în ierarhie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Gură de oxigen pentru Parma! Mihăilă și Man, în centrul atenției în victoria cu AS Roma