Poenaru a făcut scandal la finalul meciului Academica – Hermannstadt: “Ne-am săturat să tot intervină arbitrajul”

Academica Clinceni nu mai știe să câștige. Ilfovenii au remizat cu Hermannstadt, iar la finalul meciului antrenorul Ilie Poenaru a recunoscut că Academica a evoluat slab, dar a criticat și arbitrajul.

Indiferent de jocul nostru, am făcut un joc slab, trebuie să recunoaştem, nu am arătat nimic azi din toate punctele de vedere. Ne-am săturat să tot intervină arbitrajul, este al doilea meci în care tuşierii decid nişte puncte, nişte meciuri. Azi din nou gol corect, iar încă două puncte pierdute, aşa pe fondul ăsta de joc prost pe care l-am avut, pe pragmatism, pe nimic la nimic, putem să am 3 puncte şi să am linişte şi moral bun pentru meciurile următoare”, a declarat la finalul meciului, antrenorul Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Academica a avut un gol marcat de bulgarul Ţvetelin Ciunciukov, anulat în minutul 39, pentru o presupusă poziţie de ofsaid.

“Nimeni nu zice nimic, nimeni nu ia nicio măsură, nu ştiu până unde putem să mergem şi să ajungem în situaţia asta. Nu scuză jocul nostru, faptul că ne-a lipsit agresivitatea, luciditatea, că nu ne-am creat ocazii de a marca. Sunt puţin afectaţi. Sunt în vestiar la momentul acesta, se uită pe imagini, văd că am avut un gol corect şi sunt afectaţi şi pun întrebări, de ce se ajunge aici sau ce se doreşte cu noi? Nu avem voie să rămânem acolo? Îşi pun tot felul de întrebări“, a mai spus tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Academica Clinceni și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, duminică, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I.

Academica ocupă locul 5, cu 26 de puncte iar Hermannstadt e pe 13, cu 16 puncte.

Citește și Academica Clinceni – Hermannstadt 0-0. Gol anulat de brigada de arbitri, după o fază controversată