RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Plecarea lui Petrescu de la CFR l-a surprins până şi pe omul său de încredere! ,,Nimeni nu-i poate reproşa nimic”

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj, după eşecul din Cupa României de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-1.

Conducătorii de la Cluj i-au reproşat acestuia că aduce tensiune la echipă prin declaraţiile pe care le face la finalul oricărui meci disputat de echipa ardeleană.

În locul lui Dan Petrescu, în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care este acum la al doilea mandat la echipa patronată de Neluţu Varga.

Bogdan Mara, fost oficial în Gruia şi actual director sportiv la Astra, a comentat plecarea ,,Bursucului” de la CFR Cluj, dar şi unde ar vrea să îl vadă antrenând pe antrenorul alături de care a cunoscut performanţa.

Citeşte şi EXCLUSIV | Un fost jucător al lui Dinamo face anunțul momentului: “Nu va apărea nimeni până la finalul sezonului”

Mara spune şi el că a rămas surprins de plecarea lui Dan Petrescu, dar susţine că nu i se poate reproşa nimic pentru tot ceea ce a făcut pentru România în ceea ce priveşte performanţa sportivă. Oficialul de la Astra mai vrea să îl vadă pe Dan Petrescu antrenând acolo unde îşi doreşte cel mai mult, în Anglia.

M-a surprins. Ăsta e fotbalul. Nu-i poate reproşa nimeni din ceea ce a făcut el pentru CFR, pentru România. Să iei două campionate, două calificări în Europa şi toate celelalte lucruri pe care le-a făcut Dan pentru CFR în ultima vreme. Dar dacă cei de acolo aşa au hotărât, se merge înainte, pentru că CFR-ul a reprezentat cluburile din România, în ultimii ani. Este singura echipă care a reuşit să aducă puncte şi faimă fotbalului românesc.

bogdan-mara cfr cluj

Sunt sigur că Dan Petrescu va avea multe oferte pentru că el chiar poate să ajungă la o echipă mare. Eu îi doresc să ajungă în Anglia, acolo unde-şi doreşte el. Are şi experienţa necesară şi rezultatele din ultima vreme pot să-l pună la o echipă importantă din Vest, care sunt sigur că va demonstra şi va face performanţă.”, a mai spus Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu a intrat în istoria clubului CFR Cluj, după ce a reuşit să câştige trei titluri de campion consecutive. Antrenorul a fost declarat şi cetăţean de onoare al Clujului în urma performanţelor pe care le-a reuşit în Gruia.

Citeşte şi România putea rămâne fără ambii selecţioneri! ,,Au fost tentaţii mari pentru Rădoi şi Mutu”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare