RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Un fost jucător al lui Dinamo face anunțul momentului: „Nu va apărea nimeni până la finalul sezonului”

Criza din Ștefan cel Mare se prelungește, iar investitorii spanioli nu mai prezintă încredere pentru fotbaliștii trupei roș-albe. 

Toți râd atunci când aud noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero. Comportamentul spaniolilor l-a luat prin surprindere și pe Romulus Buia, fostul fotbalist care a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo în urmă cu aproape cu 20 de ani.

„Este o situație în care cu greu se poate lua o decizie, ar trebui să fie un singur acționar care să știe fotbal și să fie înconjurat de oameni care se pricep la fenomen astfel încât să facă treabă bună împreună. 

Nu m-aș fi așteptat la așa ceva, Contra cred că îi cunoștea. Până la sfârșitul sezonului nu cred că va apărea cineva în locul spaniolilor. Cred că o să o scoată cumva la capăt. Trebuie să motivezi jucătorii pentru că ei vin pentru bani, dacă nu sunt plătiți nu își dau interesul, doar intră pe teren”, a fost comentariul lui Romulus Buia, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Acesta dezvăluie și cum ar trebuie să reacționeze fostul antrenor Cosmin Contra la apelul suporterilor „câinilor”.

„Echipa nu ar fi rea, dar dacă există restanțe la fotbaliști e greu să ceri performanță, se merge pe ideea dacă iese bine, dacă nu, nu. Nici nu poți să apelezi de mâine doar la tineri că nu reușești să îți îndeplinești obiectivele. 

Chiar dacă nu își depune Contra memoriu își vor depunde jucătorii. Că va fi cu unul mai puțin chiar nu cred că va mai conta. Eu dacă aș fi în locul lui nu mi-aș înainta memoriu pentru că până la urmă el nu duce lipsă de bani și ar fi o formă de respect față de club”, a încheiat directorul tehnic de la ACS Poli.   

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Planurile șefilor Craiovei au fost dezvăluite: “Și eu cred că asta urmăresc”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare